top of page

PROFESSIONEEL LUCHTHAVENVERVOER VERZEKERD

vervoer naar treinstation

VERVOER NAAR ZOWEL LUCHTHAVENS ALS TREINSTATIONS

Een privé- of zakelijke bestemming met het vliegtuig begint uiteraard bij een vlotte aankomst op de luchthaven. Bij MTL Cars in Grimbergen zijn we gespecialiseerd in luchthavenvervoer. U vertrouwt op een ervaren chauffeur die u in een comfortabele taxi van uw bestemming naar de luchthaven brengt. U kunt tijdens de rit nog wat werken in de wagen of gewoon genieten van een stressvrije rit.

FLEXIBILITEIT TROEF

Tijd is geld. Van dat besef zijn we bij MTL Cars meer dan doordrongen. Daarom houden we uw vluchtschema in de gaten. Is uw vlucht verlaat of vervroegd? Dan proberen we in de mate van het mogelijke ons vervoerplan aan de wijzigingen aan te passen. Zo bieden we u een zo efficiënt mogelijke rit aan met zo weinig mogelijk tijdverlies.

MEET AND GREET

Wilt u dat we u ook bij uw terugkomst ophalen in de luchthaven? Dan zorgen we voor een meet and greet-arrangement. Onze chauffeur wacht u en uw gezelschap op in de aankomsthal met een duidelijk bordje met daarop uw naam. Zo treft u elkaar meteen en raakt u snel op weg naar huis na een ongetwijfeld vermoeiende terugvlucht. De chauffeur neemt uw bagage van u over en plaatst ze in de wagen, waarna we u vlot weer naar huis brengen.

Meet and greet
luchthavens

STATIONS EN

LUCHTHAVENS

MTL Cars is het gewend om mensen te vervoeren naar de courante stations en luchthavens. Een rit naar de luchthavens van Zaventem of Deurne? Moet u naar het treinstation Brussel-Noord, Brussel-Zuid of Brussel-Centraal? MTL Cars regelt het allemaal voor u. Ook bestemmingen buiten de landsgrenzen vormen voor ons geen probleem. Zo vervoeren we u vlot naar de luchthavens van Amsterdam, Eindhoven en Rijsel.

STEL ONS UW VRAGEN

Bent u benieuwd naar de service die we u aanbieden? Of hebt u enkele vragen? Neem dan zeker contact met ons op. We staan u graag te woord en bieden u een efficiënt luchthavenvervoer aan.

bottom of page