top of page
Taxi On Road
TAXI DIENST header

POLYVALENTE TAXIDIENSTEN IN GRIMBERGEN

MEER DAN ENKEL VERVOER

MTL Cars is een meer dan ervaren taxidienst die meer doet dan u van A naar B brengen. We staan ook in voor vervoer naar uw favoriete restaurant en terug. Met die BOBlossing bezorgen we u een zorgeloos avondje uit. Onze ervaren chauffeur haalt u en uw gezelschap thuis op en brengt u veilig en wel naar het restaurant van uw wensen. Na een gezellig avondje uit waarbij u een glaasje kunt drinken zorgt MTL Cars ervoor dat u veilig en wel weer thuis aankomt. Zo blikt u terug op een geslaagde uitstap.

veelzijdig taxibedrijf

ZIEKENVERVOER

Ook in minder goede tijden staat MTL Cars in Grimbergen voor u klaar. Moet u naar het ziekenhuis voor een consultatie of opname en hebt u geen vervoer ter beschikking? Dan zorgen wij ervoor dat u vlot naar het ziekenhuis geraakt. Daarvoor vertrouwt u op de deskundigheid van onze chauffeur en op onze comfortabele wagen. Zo hoeft u zich alvast geen zorgen te maken over uw vervoer en kunt u zich volledig concentreren op uw behandeling.

Zakelijk transport

SHUTTLEDIENSTEN EN ZAKELIJK TRANSPORT

Behalve voor particulieren staat MTL Cars ook klaar voor het bedrijfsleven. Hebt u nood aan stipt en professioneel vervoer van en naar uw bedrijf en weer terug naar het hotel of een opleidingslocatie? Dan zorgen wij voor comfortabel vervoer voor al uw medewerkers. Tijdens de rit kunnen ze indien gewenst ook nog wat werk verrichten, zodat er geen tijd verloren gaat.

MEER INFORMATIE?

Hebt u interesse in onze taxidiensten en wilt u meer weten over de mogelijkheden die we bieden? Neem dan nu contact met ons op voor meer informatie. MTL Cars beantwoordt graag al uw vragen.

bottom of page